Јавни позив за пројекте партнерске мјесне заједнице

Јавни позив за пројекте партнерске мјесне заједнице

У оквиру пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у Босни и Херцеговини“ – фаза II, општина Мркоњић Град објављује Директни позив за суфинансирање пројекта у једној партнерској мјесној заједници, који је отворен од 10.05.2023 – 31.05.2023. године.

Право на пријаву и достављање пројектних приједлога на овај позив има свака од пет партнерских мјесних заједница: Бараћи, Подрашница, Подбрдо, Ново Насеље и Бјелајце.

Директни позив и сет пријавне документације у електронској форми може се преузети од 10.05.2023. године на веб адреси www.mrkonjic-grad.rs .

Испуњени сет докумената за пројекат са траженом документацијом се доставља у једном примјерку у штампаном облику и једној електронској копији (УСБ) у затвореној коверти на адресу:

Општина Мркоњић Град
Ул.
Трг краља Петра I Карађорђрвића бр.1
70260 Мркоњић Град

са назнаком:

„Апликација за директни позив за суфинансирање пројеката у једној партнерској мјесној заједници (МЗ)” у оквиру пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у Босни и Херцеговини“ – фаза II.

Рок за предају пројеката је 31.05.2023. године до 15:00 сати. Апликације које буду пристигле послије наведеног рока неће бити разматране. Све апликације морају бити физички достављене на наведену адресу прије истека званичног рока с јасно истакнутим датумом достављања.

Критеријуми

Прилог 1

Прилог 2

Прилог 3

Прилог 4

Прилог 5

Прилог 6

 

 

 

  • 10.5.2023. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD