Пријем за малишане Дјечијег вртића ''Миља Ђукановић'' код начелнице Дивне Аничић

Начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић поводом обиљежавања ''Недјеље дјетета'' организовала је традиционални пријем за дјецу из Дјечијег вртића ''Миља Ђукановић''.

Малишани су овом приликом начелници поклонили поклон који су сами израдили, а начелница је за малишане припремила слаткише и грицкалице као знак добродошлице.

Пријем код начелнице је протекао у разговору са малишанима, који су начелници постављали разна питања, рецитовали пјесмице и кроз рецитације подсјетили која су то све њихова права.

Потпом су на Тргу Краља Петра I Крађорђевића заједно са осталим малишанима из вртића, родитељима, бакама и декама учествовалали у такмичарским играма (трчање, набацивање обручева, скакање у врећи, провлачење кроз обручеве, рушење чуњева и плес балонима). За најбоље су обезбијеђене и медаље, које су малишани сами  израдили заједно са својим васпитачицама.

Такође је била постављена и продајна изложба дјечијих радова, а прикупљена средства ће бити утрошена за набавку играчака за потребе дјеце вртића.

  • 4.10.2012. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD