Дјечији вртић ''Миља Ђукановић'' прославио крсну славу

Дјечији вртић ''Миља Ђукановић'' јуче је прославио своју Крсну славу Светог Николу. Уз присуство великог броја дјеце, њихових васпитача и других запослених у јутарњим часовима, у просторијама вртића, ломљен је славски колач и приређена свечаност за намлађе.

Малишани су са својим васпитачицама славу прославили кроз игру, пјесму и рецитацију, а од установе су на поклон добили пакетиће.

Славски колач, вино и жито освјештали су свештеници мркоњићке епархије,  који су  изразили задовољство што су тај чин обавили у присуству дјеце.

У поподневним часовима славском обреду и славском ручку уз запослене, родитеље и госте свечаности су присуствовали и представници локалне власти са начелницом општине Дивном Аничић.

У име домаћина присутне је поздравила Данијела Протић, директорица ове установе. Честитајући крсну славу малишанима и запосленима истакла је да је најважнији задатак обезбиједити што боље услове за боравак 180 малишана, колико их дневно борави у овој установи.

Честитајући Светог Николу присутне је поздравила и начелница Дивна Аничић.

- И поред тог што је ово један од најбољих вртића у Републици Српској, локална заједница ће настојати и даље да га помаже, како би најмлађима осигурали  што боље услове за рад и боравак- истакла је Аничићева.

Кућном мајстору Милану Врбљанцу поводом одласка у пензију од установе је уручен пригодан поклон.

  • 18.12.2012. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD