ОПШТИНА МРКОЊИЋ ГРАД НАГРАДИЛА ТАЛЕНТОВАНЕ УЧЕНИКЕ

ОПШТИНА МРКОЊИЋ ГРАД НАГРАДИЛА ТАЛЕНТОВАНЕ УЧЕНИКЕ

Мркоњић Град 19.06.2008.године- Начелник општине Мркоњић Град Зоран Тегелтија организовао је пријем за најбоље ученике основних и средњих школа који су у предходној школској 2007/2008. години постигли значајне успјехе у свом основном и средњем образовању

 

 

Предност су имали ученици који су  освојили једно од прва два мјеста на регионалним и републичким такмичењима, носиоци Вукове дипломе и ученици генерације.

« Честитам  на постигнутим резултатима вашег вриједног рада и желим да и даље будете најбољи у својој генерацији и да учествујете на даљим такмичењима, али исто тако желим да вам поручим да не заборавите своје прве учитеље, свој први час, своју школу. Немојте заборавити ни свој идентитет и своју припадност јер ви сте дио традиције и дио овога града « рекао је Тегелтија.  

 

На пријему код начелника општине присуствовало је 11 ученика основних школа«Петар Кочић « «Иван Горан Ковачић» «Вук Караџић» и «Бранко Ћопић» и  16 ученика средњих школа «Гимназије» и «Машинске школе» у Мркоњић Граду.

 Општина Мркоњић Град  је на организованом пријему за младе таленте у различитим областима за основне школе издвојила новчане награде у вриједности од  200 до 250 КМ по ученику, што   укупно износи 2.400,00 КМ.

 За средње школе новчане награде износиле су од 200 до 550 КМ по ученику, што укупно износи 4.750,00 КМ.

  • 20.6.2008. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD