ВЕСНА МАЛИЋ НА ФЕСТИВАЛУ „ЈЕЗЕРСКИ БИСЕРИ“ У МАКЕДОНИЈИ

ВЕСНА МАЛИЋ НА ФЕСТИВАЛУ „ЈЕЗЕРСКИ БИСЕРИ“ У МАКЕДОНИЈИ

Мркоњић Град – 07.08.2008. године- Начелник општине Зоран Тегелтија данас је у свом кабинету уприличио пријем за нашу суграђанку Весну Малић, која ће учествовати на фестивалу „ Језерски бисери“ у Македонији. Иначе, Весна Малић је једини представник из Републике Српске и Босне и Херцеговине а на овом фестивалу ће се представити са двије интерпретације од Тине Тарнер „The best“ и Александре Радовић „ Не вјерујем да ме не волиш“.

 

      

Фестивал „ Језерски бисери“ одржава се у периоду од 08. до18. августа 2008. године у  Струги у Македонији. На фестивалу ће се такмичити појединци и групе из  цијелог  свијета различитих старосних  категорија (од 10 до 22 године) у  различитим активностима –пјевању, глуми, плесу, свирању....

     Ја сам једини представник из  Републике Српске и Босне и Херцеговине, и ове године као  и прошле идем у пратњи  са господином Драгољубом Сладојевићем директором фестивала „Први аплауз“ и  продуцентом фестивала Нелом Сладојевић.

На фестивалу се пјевају по двије композиције уживо уз матрицу, оцјењује се интерпретација, вокално изражавање, сценски наступ и избор композиције“ рекла је Весна.

 Да подсјетимо, прошле године Весна је учествовала  на фестивалу „Звездички“ у Прилепу у Македонији и освојила 4. мјесто.

Ту су и други фестивали : „Први аплауз“Бања Лука 2006-2007. година, Мркоњићки фестивал „Дјеца пјевају граду“ и друге манифестације које прате наш град али и нашу државу.

        На фестивалу "Језерски бисери" у Македонији Весна је освојила 3. мјесто.

                                                                                                                       ЧЕСТИТАМО ! ! !

 

  • 8.8.2008. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD