Изабрани најбољи спортисти града за 2013.годину

Изабрани најбољи спортисти града за 2013.годину

Кошаркаш Младости Милан Кежић по трећи пут изабран је за најбољег спортисту Мркоњћ Града за прошлу годину. Друго мјесто припало је кошаркашу Младости Драгану Ђурановићу, док су треће мјесто подијелили фудбалер Слободе Милован Травар и одбојкашица ЖОК ''Балкана МП'' Сања Самарџија. Титула за најуспјешнији спортски колектив припала је КК ''Младост''.

Кежић игра у КК ''Младости'', која се такмичи у Премијер лиги БиХ и трећи пут осваја ову нагарду.

''Велика је част бити спортиста града три године заредом.  Клуб постиже добре резултате и град је стао иза нас и подржава оно што ми радимо. Свој успјех дугујем својим саиграчима и клубу'', рекао је Кежић. Додајући да је клуб последње три године био трећи у Лиги БиХ, а тренутно је  први на табели.

За најперспективније младе спортисте изабрани су: фудбалер Илија Даниловић, кошаркаш Ђорђе Алексић, џудисти Бранислав Кокеза и Љубица Jаслар, кошаркашица Данијела Гаврић и одбојкашица Весна Рољић.

Захвалнице за допринос развоју спорта додијељене су спортским радницима Исмету Ћани (Шуле), Сими Шормазу (Шаћо)и Бори Васићу (Шицо).

Награђени су поред пехара и диплома добили и новчане награде, а генерални спонзор манифестације било је предузеће ''Хидроелектране на Врбасу''.

Традиционална манифестација Избор спортисте и спортског колектива Мркоњић Града једна је од манифестација у оквиру обиљежавања Дана општине 4.фебруара. Организатор је  Културно-спортски центар ''Петар Кочић''.

 

  • 3.2.2014. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD