НОВА УЧИЛА ЗА КАБИНЕТЕ

НОВА УЧИЛА ЗА КАБИНЕТЕ

Мркоњић Град 04.09.2008.године- Како би се побољшали услови рада у Основним школама у Мркоњић Граду –Општина Мркоњић Град издвојила је 27 хиљада марака за набавку наставних учила и опремање кабинета у основним школама « Петар Кочић», «Иван Горан Ковачић» , «Вук Караџић» у Бараћима и «Бранко Ћопић» у Бјелајцу.


Наставна учила су поклон ђацима и њиховим наставницима како би лакше учили и савладали неке предмете. Реализацијом овог пројекта набављени су инструменти за  извођење лабараторијских вјежби из физике и хемије, географске карте, глобуси прибор за математику.

  

 «Општина Мркоњић Град је и ове године издвојила  дио новца за набавку учила у Основним школама и опремање кабинета у циљу квалитетнијег извођења наставног процеса. Дуго година у основне школе није уложено ништа, а ми смо  до данас опремили неколико кабинета у основним и средњим школама».

Спремни  смо и у будуће наставити опремање кабинета у школама а надамо се да ће наше пројекте подржати и Министарство просвјете и културе, рекао је Тегелтија.»

 

  • 16.9.2008. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD