ЗАПОШЉАВАЊЕ 19 ПРИПРАВНИКА У МРКОЊИЋ ГРАДУ

ЗАПОШЉАВАЊЕ 19 ПРИПРАВНИКА У МРКОЊИЋ ГРАДУ

Мркоњић Град 08.09.2008. година- Подмлађивање колектива младим школованим кадровима заступљено је и на подручју Општине Мркоњић Град.

 

Начелник општине Зоран Тегелтија данас је у згради општине уприличио пријем за 19 приправника (16 са високом стручном спремом и 3 са вишом стручном спремом) који ће свој приправнички стаж одрадити у Администратвној служби општине, Центру за Социјални рад, Пошти, ХЕ Бочац, Шумском газдинству Лисинa и Дому здравља у Мркоњић Граду.
«На  евиденцији Бироа  у Мркоњић Граду налазе се још два професора географије и три српског језика, а ми ћемо настојати да у сарадњи са Министарством просвјете нађемо и ријешење за ове кадрове како би и они одрадили свој приправнички стаж,» истакао је начелник.

Радост запослења осјетила је и Јелена Јаковљевић, дипломирaни еконимста.  « Запослење сам  добила у општини Мркоњић Град и  драго ми је што сам добила прилику да одрадим приправнички стаж јер је то један од главних услова данас за стално запослење.»

Александар Бајић – дипломирани инжењер пољопривреде, такође је добио запослење. «Данас сам добио посао и врло сам сретан. На посао нисам чекао дуго скоро 2 мјесеца. Моје амбиције су да одрадим приправнички стаж и да даље напредујем и учим у својој професији.»

  • 16.9.2008. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD