ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА ЗА ИЗГРАДЊУ РЕГИОНАЛНОГ ПУТА Бараћи –Шипово

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА ЗА ИЗГРАДЊУ РЕГИОНАЛНОГ ПУТА Бараћи –Шипово

Мркоњић Град 08.09.2008.године- У општини Мркоњић Град потписан је Уговор о изградњи и асфалтирању 4,8 километра регионалног пута Бараћи- Шипово. Уговор су потписали директор «Путева Републике Српске» Младен Лазендић са директором «Мркоњић путева» Тривуном Милановићем.

 

Дионица регионалног пута Бaраћи- Шипово  веома je значајна за општину Мркоњић Град и општину Шипово.

 

Предмет овог Уговора је Извођење радова на изградњи и модернизацији регионалног пута Бараћи- Шипово, (дионица пута Герзово – Калкани) дужине  4.800 метара, а вриједност радова је 4,08 милиона марака .Извођење радова према Уговору  ће трајати 130 дана.

 «Према Уговору извођач радова  ће се обавезати да одмах послије потписивања Уговора врши  и припрему око извођења радова на поменутој дионици. Очекујемо  да ће овај рок  бити испоштован, тако да ћемо имати асфалтиран комплетан дио пута  и у овој регији Општина Мркоњић Град неће имати неасфалтираних регионалних путева, рекао је директор Путева РС Младен Лазендић .

Mиланoвић Тривун, директор Мркоњић путева  рекао je «Обзиром  да смо очекивали потписивање уговора ми смо извршили одређене припреме, и већ  ћемо идуће седмице одмах ући у посао и ја се надам да ћемо то завршити у предвиђеном року.»

  • 16.9.2008. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD