Руководство општине организовало пријем за кошаркаше Младости

Руководство општине организовало пријем за кошаркаше Младости

Начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић и предсједник Скупштине општине Миленко Милекић уприличили су пријем за кошаркаше, тренере и управу КК Младост, те им честитали на освајање трећег мјеста у Лиги БиХ и пласману у Лигу 4 БиХ.

 Начелница општине Дивна Аничић истакла је да су задовољни постигнутим резултатима и да ће локална заједнице наставити и даље да помаже клуб

''Желим да се захвалим  управи клуба, тренерима,  играчима и наравно спонзорима, а којих је прошле године било више него обично и ово је први пут да су већа издвајања за кошарку од стране спонзора него из буџета општине'', рекла је Аничићева, додајући да у Републици Српској  нема општина ове величине, а да има овакав успјех када је у питању кошарка.

Тренер Младости Горан Сладојевић каже да су његови кошаркаши остварили зацртани  план освајањем трећег мјеста

''Ми смо и ове године успјели да направимо добар резултат и да се пласирамо у Лигу 4 што је ове сезоне било изузетно тешко, јер смо имали  промијењен састав екипе, а  остали смо и бези већег броја искусних играча. Такође за разлику од ранијих годинаа  даље су ишле само прве двије екипе за разлику од ранијих година кад су даље ишле четири екипе'', рекао је Сладојевић. Истичући да су  поновили успјех у Лиги 4 и освојили треће мјесто.

Поводом постигнутог успјеха начелница је кошаркашима уручила скромне новчане награде.

 

 

  • 30.4.2014. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD