Илија Чигоја и Срђан Билић најбољи ученици Машинске школе

Илија Чигоја и Срђан Билић најбољи ученици Машинске школе

Директор Машинске школе Милорад Пекез поводом обиљежавања Дана школе уручио је похвау и пригодан поклон ученику генерације Илији Чигоји, као и његовом школском другу, а одличном ученику Срђану Билићу диплому и поклон.

 Чигоја и Билић   по занимању су шумарски техничари, а од директора поред енциклопедије добили су и вриједне поклоне,  клупице за мјерење балвана, односно мјерач дебљине стабла, а који ће им користити  у даљем школовању.

Директор Пекез каже да се традиционално сваке године Дан школе обиљежава награђивањем најбољих ученика.

''Ми сваке године на овај дан награђујемо наше најбоље ученике. Ове године су то два шумарска техничара, које смо наградили тако што смо им за поклон  купили нешто из њихове  струке. У питању су ''клупе'' за мјерења балвана, да нас се сјећају, а моћи ће их користити и у свом даљем школовању'', истакао је Пеказ.

Ученик генерације Илија Чигоја био је одличан током цијелог  школовања и планира наставити школовање на  Шумарском факултету у Бањалуци.

''Јако сам поносан  због освојеног признања. Наставићу и даље да радим на свом образовању на Шумарсокм факултету у Бањалуци'', рекао је Чигоја, додајући да му се посебно свиђа поклон директора ''клупица'',  коју ће моћи користити у свом даљем раду и школовању.

Његов школски друг  Срђан Билић такође планира своје школовање наставити на Шумарском факултету.

 

''Данас сам веома сам срећан и желим да се захвалим свим професорима и мојим школским друговима који су били  ту уз мене'', рекао је Билић, додајући да планира да упише Шумарски факултет.

Разредни старјешина Драгана Лекић каже да је веома поносна на своје ученике који су својим трудом и радом остварили овај завидан успјех.

''Веома ми је драго што су ученици генерације баш из мог одјељења. Желим им све најбоље у животу, а несумњам да ће они бити добри и на факултету'', рекла је Лекићева.

Дипломе и захвалнице биће уручене и другим ученицима који су остварили запажене резултете у досадашњем школовању.

 

 

  • 10.6.2014. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD