ПОТПИСИВАЊЕ СПОРАЗУМА ИЗМЕЂУ ОПШТИНЕ МРКОЊИЋ ГРАД И ПОРЕСКЕ УПРАВЕ

ПОТПИСИВАЊЕ СПОРАЗУМА ИЗМЕЂУ ОПШТИНЕ МРКОЊИЋ ГРАД И ПОРЕСКЕ УПРАВЕ

Мркоњић Град 16.10.2008. године -Данас је потписан Споразум између Начелника општине Мркоњић Град Зорана Тегелтије и в.д. директора Пореске управе РС господина Миле Банике везано за регулисање међусобних односа у вези са кориштењем и адаптацијом пословних просторија које користи Пореска управа, а које се налазе у згради Општине Мркоњић Град.

Општина Мркоњић  Град је започела послове на реконструкцији цијеле зграде која обухвата замјену вањске столарије, фасаде и дијела крова. Пореска управа је дала сагласност да учествује у суфинансирању  реконструкције зграде и  у  ову адаптацију  ће уложити  15.000 КМ.

 

„Данас смо потписали  Споразум  о заједничком финансирању реконструкције   зграде општине и простора у којем су смјештени  радници Пореске управе подручне јединице Мркоњић Град .

Кроз ову активност зааједнички ћемо извршити замјену столарије, фасаде и дијела крова.Пореска управа ће уредити унутрашњост својих просторија  како би на тај начин била  више на услузи  грађанима и привредним субјектима.“ рекао је начелник општине Мркоњић Град Зоран Тегелтија.

Према ријечима в.д. директора Пореске управе РС Миле Банике Пореска управа  има циљ да направи добар радни амбијент  за наше  службенике а уједно  и  за наше  клијенте –пореске обавезнике да се осјећају угодно у нашим просторијама.

У оквиру реконструкције зграде општине као што је начелник рекао, ми ћемо учествовати са једним дијелом површине који користимо у овом простору, опремит ћемо и унутрашњост просторија  модерним канцеларијским намјештајем и рачунарском опремом, тако да очекујемо да ће наши службеници  имати боље услове за рад а и порески обвезници бољу услугу од стране Пореске управе.

 

  • 20.10.2008. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD