НАСТУПАЛИ ПОЗНАTИ БЕНДОВИ ИЗ ОКРУЖЕЊА

НАСТУПАЛИ ПОЗНАTИ БЕНДОВИ ИЗ ОКРУЖЕЊА

Бендови "Најлон клуб", "Куарт" и "Бенд трио" наступили су претпосљедње вечери на 14. Интернационалном џез фестивалу, који се одржава на излетишту Зеленковац код Мркоњић Града.

 Фестивал, који је ове године посвећен недавно преминулом џезеру Михајлу Миши Бламу, почео је 22. јула наступом македонског кантаутора и гитаристе Влатка Стефановског, а биће завршен вечерас наступом познатих бендова из окружења.
Стефан Tешановић из "Најлон клуба" рекао је да је на Зеленковцу предивно, те захвалио публици која је била дивна и која их је подржала на наступу.
"Захваљујемо публици која је вечерас била дивна и подржала нас у потпуности. На Зеленковцу је увијек фантастично, већ пети дан смо овдје и надам се да ћемо и убудуће долазити", рекао је Tешановић.
Директор Фестивала Борислав Јанковић истакао је да овај фестивал има значај за развој туризма општине, јер промовише излетиште Зеленковац.
"Задовољан сам, првенствено првим даном, иако је падала киша овдје је било много људи. Имамо диван амбијент, публику и фестивал ће протећи у једној доброј и опуштеној атмосфери", рекао је Јанковић.
Tоком фестивала организоване су џез и гајде радионице, ликовне колоније.

Спонзори фестивала су општина Мркоњић Град и Фирма "РС-силикон".

 

 

 

  • 26.7.2014. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD