У општини Мркоњић Град посао добило шест приправника

У општини Мркоњић Град посао добило шест приправника

У општини Мркоњић Град посао су добила 4 приправника са високом и један приправник са вишом стручном спремом, док ће у Културно-спортском центру ''Петар Кочић'' приправнички стаж одрадити један приправник са вишом стручном спремом.

 У наредних годину дана они ће одрадити приправнички и стећи услове за полагање стручног државног испита.

Милана Граховац, инжињер заштите животне средине рекала је да је захвална општини на пруженој прилицу да одради приправнички стаж.

''Сад ми се пружила прилика да одрадим приправнички у општини и веома сам захвална општини и начелници што су обезбиједили потребна средства. То нама пуно значи из разлога да стекнемо услове за полагање државног испита и наравно стекнемо искуство да добијемо сталан  посао, рекла је Граховчева .

Слично прича и Милан Обрадовић, саобраћајни инжињер који је већ четири године чека посао.

''Већ четири године сам на бироу и сад сам добио прилику да одрадим приправнички стаж у општини Мркоњић Град и веома ми је драго због тога. Надам се да ћу својим радом допринијети развоју ове институције и стећи потребно искуство.

Начелница општине Дивна Аничић приправницим је пожељела сретан почетак рада, да буду вриједни и да се труде да током овог периода што више науче.

 

 

  • 5.8.2014. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD