ОДРЖАНА 1. СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ МРКОЊИЋ ГРАД

ОДРЖАНА 1. СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ МРКОЊИЋ ГРАД

Прва конститутивна сједница Скупштине општине Мркоњић Град одржана је у четвртак 20.11.2008. године. На Сједници Скупштине присуствовала су 23 одборника. Поред одборника на сједници су присуствовали начелник и замјеник начелника општине, начелници одјељења, народни посланик, представник Борачке организације, представници ОСЦЕ-а и средства јавног информисања.

Предложени  Дневни ред саржан је у 14 тачака.

У склопу тачке три  дневног реда, након поднесеног Извјештаја Мандатско-имунитетске комисије, о овјери и верификацији мандата одборника Скупштине, одборници су положили свечану заклетву и потписали изјаву о прихватању Етичког кодекса изабраних представника општине Мркоњић Град. 

Предсједник  комисије за избор и именовање на приједлог политичких странака предложио је да се за предсједника Скупштине општине  именује Дивна Аничић, што је након обављеног тајног гласања и потврђено.

Након избора предсједника Скупштине општине Мркоњић Град, начелник општине Мркоњић Град Зоран Тегелтија положио је свечану заклетву.

За секретара Скупштине општине именован је Слободан Рајковић.

За вршиоца  дужности начелника Одјељења за привреду и финансије изабрана је Жељка Стојичић, за вршиоца дужности  Одјељења за општу управу и друштвене дјелатности именована је Славојка Зељковић, за вршиоца дужности начелника  Одјељења за просторно планирање и комуналне послове именована је Невенка Малешевић, за вршиоца дужности начелника Одјељења за изградњу града и управљање имовином изабран је Жељко Стипановић, и  за начелника Одјељења за инспекцијске послове именован је Митар Цвијић.  

  • 26.11.2008. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD