Начелница Дивна Аничић подијелила комплете лопти основним школама

Начелница Дивна Аничић подијелила комплете лопти основним школама

Начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић поводом ''Недјеље дјетета'' у фискултурној сали у Подрашници , уручила је директорима основних школа са подручја општине комплете лопти. Овим пројектом све четири школе са подручја општине добиле су 64 лопте, за мали фудбал, кошарку, одбојку и рукомет.

 ''Данас смо веома сретни што се налазимо у нашој oсновној школи ''Вук Караџић'' у Подрашници, посебно што је то сеоска основна школа, која има веома лијепу и модерну фискултурни салу и гдје смо одлучили, да поводом ''Недјеље дјетета'',  подијелимо лопте за наше основце. Тако ће све четири наше oсновне школе добити једнак број кошаркашких, одбојкашких, рукометних и фудбалских лопти, које ће  ученици користити у својим наставним и ваннаставним активностима'', рекла је начелница Дивна Аничић. Она је додала да је  то већ уобичајен процес који општина Мркоњић Град  већ годинама ради, сматрајући  да ни министарство ни школе саме не могу да обезбиједе довољан број лопти.

Лазар Каурин, ученик осмог разреда ОШ ''Вук Караџић'' у Подрашници рекао је да се захваљује начелници на овом поклону.

''Желим да се захвалим општини Мркоњић Град и начелници на донираним лоптама, јер помоћу њих ученици могу да развијају своје тијело и да вјежбају за школска такмичења, а самим тим створиће се и бољи услове за рад на физичком васпитању'', рекао је Каурин.

Теодора Тодоровић, ученица  другог  разреда каже да јој је  веома драго што су добили лопте.

''Драго ми је због нових лопти, јер јако волим физичко васпитање и да се играм'', рекла је Теодора.

 

 

  • 3.10.2014. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD