СПОРТСКЕ РАДНИЧКЕ ИГРЕ 2008. ГОДИНЕ

СПОРТСКЕ РАДНИЧКЕ ИГРЕ 2008. ГОДИНЕ

Мркоњић Град 06.07.12 .2008. године- У спортској дворани у Мркоњић Граду одржане су Спортске радничке игре 2008. године.

 На овој манифестацији  учествовало је 12 екипа, а то су: Творница обуће „Бема“ Шумско газдинство „Лисина“, пекара D&D&D“, Машинска школа, Основна школа Иван Горан Ковачић, Мркоњић путеви, Електрокрајина, Хидроелектране на Врбасу, предузеће Астра и Зид-арт, Мотел ЛАВ, и представници полиције и  општине.

За мушкарце су предвиђене  спортске дисциплине у шаху, одбојци, надвлачење конопца, стони тенис, стрељаштво, а у женској конкуренцији  три дисциплине: пикадо, стрељаштво и стони тенис.

На Спортским радничким играма 2008. године. најуспјешнија екипа и ове године је Машинска школа из Мркоњић Града која је освојила прво мјесто,  друго мјесто освојила је основна школа Иван Горан Ковачић  и треће Станица јавне безбиједности Мркоњић Град. Екипа пекаре D&D&D“, проглашена је за фер –плеј екипу.  

Награде су предвиђене за прва три мјеста у екипној конкуренцији, а побједници су поред пехара и дипломе добили и награде изненађења.

Организатор манифестације  је Јавна установа „МГ СПОРТ“  а  покровитељ општина Мркоњић Град. 

  • 12.12.2008. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD