Почела је нова школска година, возачи опрез!

Полицијска управа Мркоњић Град наставља са активностима реализације активности поводом републичке акције  „Заштитимо дјецу у саобраћају“ коју реализује Министарство унутрашњих послова Републике Српске. Полицијски службеници Полицијске управе Мркоњић Град у сарадњи са представницима Ауто-мото друштва „Балкана“ Мркоњић Град, у Основној школи „Петар Кочић“ у Мркоњић Граду, 14.09.2021. године одржали су  превентивна предавања ученицима првих разреда на тему безбједног и правилног учешћа пјешака и бициклиста у саобраћају.

Полицијски службеници су ученицима, који први пут самостално учествују у саобраћају, одржали предавање како безбједно и правилно учествовати у саобраћају уз поштовање основних саобраћајних прописа којих треба да се придржавају како би спријечили могућност настанка опасности и угрожавања себе и других учесника у саобраћају.

У наредном периоду Полицијска управа Мркоњић Град ће наставити са реализацијом оваквих и сличних активности као и санкционисање непрописно паркираних возила у зонама школа, те санкционисање недозвољене брзине кретања возила, нарочито у близини школа и омогућити безбједан прелазак улице за најмлађе категорије ученика.

  • 15.9.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD