ФК „Слобода“ убједљиво побједила екипу БСК

ФК „Слобода“ убједљиво побједила екипу БСК

Фудбалери мркоњићке Слободе у оквиру 20. кола Друге лиге - група „Запад“ побиједили су бањалучки БСК са резулататом 5:2.
 
Играчима Слободе ово је четврта побједа у низу, у прољећном дијела шампионата. Тако Мркоњићани имају заостатак од девет бодова за Лакташима, али и мање утакмицу.
Шеф стручног штаба Слободе Дарко Малетић, задовољан је побједом и игром своје екипе у већем дијелу меча.
 
„Заслужена наша побједа. Можда мало превисока, али с обзиром да смо ми фактички сами себи дали два гола. Врло рано смо постигли први гол и имали отворено утакмицу. И онда неких петнаестак минута пада у игри, гђе смо могли да примимо гол. На срећу нисмо и онда смо дали други гол. Екипа БСК-а, која се бори за опстанак, показала је као једна више него коректна екипа. У другом полувремену несрећно примљен први гол. И онда се у нас увукла нека нервоза, без икакве потребе. На срећу лако дајемо голове, па смо брзо постигли трећи и послије 3:1 ријешили питање побједника. Послије тога наш голман је направио још једну грешку, на срећу која нас није коштала резултата. На нама је да наредних дана неке „рупе“ у нашој игри поправимо. Да у континуитету играмо цијели меч. Радује чињеница да смо опет дали пет голова, сигурно то није за занемарити. Настављамо даље, окрећемо се новој утакмици у Трну“, каже Малетић.

  • 4.4.2022. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD